0 kohdetta
06 4141 0720 ravintola@juurella.fi

Olemme avoinna ke-la alkaen klo 16.00

Keskustori 1, Seinäjoki

Yhteystiedot|Sijainti

Juurella Viinijuhlat 7.10.2023 klo 13‚Äď22
Kalevan Navetan Hugo-salissa
Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki 

Viineihin ja ruokaan keskittyvät Juurella Viinijuhlat tulevat taas!

Juurella Viinijuhlissa
Рmaistellaan kymmenistä, ellei sadoista eri viineistä
Рpääsee osallistumaan ennakkoon ja erikseen varattaviin viinitastingeihin
Рnautitaan hyvästä ruoasta sekä muiden viineistä innostuneiden harrastajien ja ammattilaisten seurasta.
 

Lippuja voit ostaa verkkokaupastamme t√§st√§ linkist√§, jossa p√§√§syliput ovat tarjousmyynniss√§ ennakkohintaan 12 ‚ā¨ / kpl 5.10.2023 saakka. Mik√§li lippuja riitt√§√§, niit√§ on myynniss√§ my√∂s tapahtumap√§iv√§n√§ hintaan 15 ‚ā¨. Paperisia p√§√§sylippuja on myynniss√§ molemmissa ravintoloissamme, Juurella ja √Ą√§rell√§. √Ą√§rell√§ on avoinna ti-pe 11-21.30 ja la 12-21.30 osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Sein√§joki.
Kun ostat lippusi verkkokaupasta tilauksesi löytyy tapahtumapäivänä lipuntarkastuspisteeltä nimeäsi vastaan. Lippu luovutetaan sinulle henkilöllisyystodistusta näyttämällä, joten otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan.

Tapahtumaan on ikäraja 18 vuotta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TAPAHTUMAPAIKKA
Juurella Viinijuhlat 2023 järjestetään lauantaina 7.10.2023 Seinäjoella taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan toisessa kerroksessa, korkeassa ja komeassa Hugo-salissa.

Kalevan Navetta sijaitsee Sein√§joen keskustan v√§litt√∂m√§ss√§ l√§heisyydess√§ osoitteessa Nyykoolinkatu 25. Kulttuurikeskukselle on helppo saapua niin k√§vellen kuin autolla. Viinijuhlien aikaan avoinna Kalevan Navetassa ovat my√∂s ravintola √Ą√§rell√§ Kuppi+Kattila klo 12-21.30 sek√§ Taito Shop Sein√§joki, Sein√§joen taidehalli ja Taidelainaamo Parsi klo 11-15.

Kalevan Navetta:
Osoite Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki

Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella, rakennuksen länsiseinällä. Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin.
Talon edustalla on rajallisesti pysäköintitilaa. Suosittelemmekin käyttämään henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai pysäköimään auton tarvittaessa esimerkiksi Maakunnankadun parkkialueelle n. 700 metrin päähän.
Kaikkiin Kalevan Navetan kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi. Sisääntuloaulassa on hissi, jolla pääsee talon kaikkiin kerroksiin.

www.kalevannavetta.fi

YLEIST√Ą
Maksuv√§linein√§ tapahtumassa k√§yv√§t yleiset pankki- ja luottokortit. Maisteltavia viinej√§ ostetaan viinijuhlien omilla Viinilipuilla. Yksi Viinilippu maksaa 3,50 ‚ā¨ (sis.alv. 24 %). Maisteltavat viinit maksavat viineist√§ riippuen yksi tai kaksi Viinilippua per annos. Viinilippuja voi ostaa koko tapahtuman ajan ja niit√§ ei voi palauttaa. Tapahtumassa ei k√§y maksuv√§lineen√§ k√§teinen, lahjakortit tai etusetelit. Tapahtumaan on ik√§raja 18 vuotta. Vaates√§ilytys l√∂ytyy ensimm√§isest√§ kerroksesta sek√§ Hugo-salista, ja se toimii itsepalveluna.

Viinijuhliin osallistuville jaetaan lipuntarkastuksen yhteydessä esite, josta löytyvät kaikki tapahtumassa näytteillä olevat viinit. Muistiinpanoja varten suosittelemme ottamaan oman kynän mukaan.

Juurella Viinijuhlien pääsylipun hintaan kuuluu Juurella-viinilasi, jonka saa tapahtumasta mukaan omaksi.

MUKANA MENOSSA
Näytteilleasettajiksi tapahtumaan ovat tulossa
Anora, Chateau Carsin, Dieta, Tampereen Viinitukku, Viinitie, Vindirekt, KakkuKeidas, Viinimuija, Vitikultur Moser, Janne Halla, Seinäjoen Viiniseura, WMountains, Seinäjoen taidehalli

VIINITASTINGIT
Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa Kammio-tilassa saamme nauttia neljä viinitastingia. Kaikkiin tastingeihin on sitova ennakkoilmoittautuminen ja niihin on rajallinen määrä paikkoja. Tastingeihin on mahdollista osallistua myös ilman Viinijuhlien pääsylippua.

Vitikultur Moser Рviinintekijä Niki Moser
It√§valtalainen viinintekij√§ Nikolaus ‚ÄėNiki‚Äô Moser maistattaa Vitikultur Moser ‚Äďviinitalonsa biodynaamisesti viljeltyj√§ viinej√§. Tasting k√§yd√§√§n englanniksi.
Klo 13:00, Kammio, Kalevan Navetan 1. kerros
Hinta 40,00 euroa / hlö
Sitova ilmoittautuminen sähköpostiin ravintola@juurella.fi
Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. 

Tasting natural- ja konventionaalisten viinien eroista ja yhtäläisyyksistä Рsommelier Janne Halla
Natuviinejä ja perinteisiä viinejä rinnakkain maistattaa meille Janne Halla.
Klo 15:00, Kammio, Kalevan Navetan 1. kerros
Hinta 40,00 euroa / hlö
Sitova ilmoittautuminen sähköpostiin ravintola@juurella.fi
Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. 

Riesling-tasting РAnora, sommelier Markus Sillanpää
Tervetuloa maistamaan tastingissa Rieslingejä sommelier Markus Sillanpään kanssa.
Klo 17:00, Kammio, Kalevan Navetan 1. kerros
Hinta 40,00 euroa/ hlö
Sitova ilmoittautuminen sähköpostiin ravintola@juurella.fi
Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. 

Klassikkoviinejä vanhasta maailmasta РViinimuija Eeva Hakala 
T√§ss√§ tastingiss√§ tutustutaan kuuteen eri klassikkoviiniin vanhasta maailmasta: mukana samppanjaa, chablis’ta, Moselin rieslingi√§, baroloa, riojaa ja bordeaux’ta. Tastingin viinit on rakkaudella valikoitu Alkon ja Viinikellari.com -verkkokaupan valikoimasta.
Klo 19:00, Kammio, Kalevan Navetan 1. kerros
Hinta 40,00 euroa/ hlö
Sitova ilmoittautuminen sähköpostiin ravintola@juurella.fi
Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. 

RUOKA
Kalevan Navetan ensimm√§isess√§ kerroksessa sijaitseva √Ą√§rell√§ Kuppi+Kattila on avoinna tapahtuman ajan. Ravintolassa on tarjolla bistromenu, johon voit tutustua t√§st√§ linkist√§. Tutustu √Ą√§rell√§-ravintolaan osoitteessa www.aarella.fi¬† √Ą√§rell√§-ravintolaan on mahdollista tehd√§ p√∂yt√§varaus.

Hugo-salissa on mukana seinäjokelainen tilausleipomo KakkuKeidas. Viinijuhlissa KakkuKeidas tarjoaa erilaisia suolaisia ja makeita käsin leivottuja herkkuja.

Hugo-salissa voi nauttia myös Juurella-epaksia, eli eteläpohjalaisia tapaksia viinien kanssa. Epas-menu päivittyy myöhemmin.

Juurella-ravintola palvelee Keskustorin laidalla tapahtumap√§iv√§n√§ klo 16 alkaen. Juurella on tapahtumap√§iv√§n√§ VIININTEKIJ√ĄN TASTINGILLALLINEN 7.10.23 klo 18.00 NIKI MOSERIN KANSSA,¬†josta voit lukea lis√§√§ t√§st√§ linkist√§.

VIINIVISA JA VIINIBINGO
Sein√§joen Viiniseura pit√§√§ Viinijuhlissa viinivisan ja viinibingon √Ą√§rell√§-ravintolassa ensimm√§isess√§ kerroksessa.
Viinivisa klo 16.00 
Viinibingo klo 18.00

SEIN√ĄJOEN TAIDEHALLIN N√ĄYTTELYKIERROS N√ĄYTTELYLIPUN HINNALLA
Kalevan Navetassa sijaitseva nykytaidetoimija Sein√§joen taidehalli on avoinna tapahtumap√§iv√§n√§ klo 11-15, p√§√§syliput 6/4 ‚ā¨ Kalevan Navetan infosta. Museokortilla ilmainen sis√§√§np√§√§sy taidehalliin.
Klo 14.00 näyttelykierros pääsymaksun/Museokortin hinnalla. Lähtö ala-aulasta. Kesto 45 min, vierailu esillä olevissa näyttelyissä: Hallissa 2. krs Resonance ja Vintillä 3 krs. Sigrid Holmwood: Sinistä puuta, mustaa rautaa.

SAAPUMINEN VIINIJUHLILLE
Sisäänkäynti on Kalevan Navetan pääovesta, joka sijaitsee rakennuksen länteen suuntautuvalla seinustalla. Kalevan Navetan saapumisohje:

‚ÄĚHuomioithan tapahtumiin saapuessasi, ett√§ talon edustalla on rajallisesti pys√§k√∂intitilaa. Suosittelemmekin k√§ytt√§m√§√§n henkil√∂auton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai pys√§k√∂im√§√§n auton tarvittaessa esimerkiksi Maakunnankadun parkkialueelle n. 700 metrin p√§√§h√§n. K√§vellen ja py√∂r√§ll√§ p√§√§set Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylitt√§v√§√§ Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Tervetuloa!‚ÄĚ

Kalevan Navetan ymp√§rill√§ on noin 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimm√§iset kaksi (2) tuntia on ilmaista automaatista saatavalla lipukkeella, pys√§k√∂intikiekolla tai parkkisovelluksella, ja seuraavat tunnit maksavat 1 ‚ā¨/h.

AIKATAULU (MUUTOKSET MAHDOLLISIA)
klo 13.00 Viinijuhlat alkavat
N√§ytteilleasettajat myyv√§t ja esittelev√§t tuotteitaan tapahtuman ajan toisessa kerroksessa Hugo-salissa. Hugon baari on avoinna ja siell√§ on myynniss√§ epaksia eli etel√§pohjalaisia tapaksia. Ensimm√§isess√§ kerroksessa √Ą√§rell√§ palvelee ruokailijoita. √Ą√§rell√§-ravintolaan on vapaa p√§√§sy.¬†¬†

klo 11-15 Sein√§joen taidehallin n√§yttelyt avoinna, p√§√§syliput 6/4 ‚ā¨ Kalevan Navetan infosta. Museokortilla ilmainen sis√§√§np√§√§sy. Tilat: 2. ja 3. kerros¬†

klo 11-15 Taito Shop Seinäjoki ja Taidelainaamo Parsi ovat avoinna. Tila: Taito Shop 1. kerros 

Klo 12-21.30 ravintola √Ą√§rell√§ Kuppi+Kattila on avoinna. 1. kerros.¬†

klo 13.00 Viinitasting Vitikultur Moser ‚Äď viinintekij√§ Niki Moser 40 ‚ā¨/hl√∂ (ennakkovarauksella). Tila: Kammio 1. kerros¬†

klo 14.00 näyttelykierros Taidehallin pääsymaksun/Museokortin hinnalla, Seinäjoen taidehalli. Lähtö ala-aulasta. Kesto 45 min, vierailu esillä olevissa näyttelyissä: Hallissa 2. krs Resonance ja Vintillä 3 krs. Sigrid Holmwood: Sinistä puuta, mustaa rautaa. 

klo 15.00 Viinitasting Tasting natural- ja konventionaalisten viinien eroista ja yht√§l√§isyyksist√§ ‚Äď sommelier Janne Halla 40 ‚ā¨/hl√∂ (ennakkovarauksella). Tila: Kammio 1. kerros¬†

Klo 16.00 Viinivisa, Sein√§joen Viiniseura. Tila: √Ą√§rell√§ Kuppi+Kattila 1. kerros¬†

klo 17.00 Viinitasting Rieslingit, Anora. 40 ‚ā¨/hl√∂ (ennakkovarauksella). Tila: Kammio 1. kerros¬†

Klo 18.00 Viinibingo, Sein√§joen Viiniseura. Tila: √Ą√§rell√§ Kuppi+Kattila 1. kerros¬†

klo 19.00 Viinitasting Klassikkoviinej√§ vanhasta maailmasta ‚Äď Viinimuija Eeva Hakala 40 ‚ā¨/hl√∂ (ennakkovarauksella). Tila: Kammio 1. kerros¬†

klo 22.00 Viinijuhlat päättyvät 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.