0 kohdetta
06 4141 0720 ravintola@juurella.fi

Olemme avoinna ke-la alkaen klo 16.00

Keskustori 1, Seinäjoki

Yhteystiedot|Sijainti

Juurella 10 vuotta – Viinijuhlat 1.10.2022 Kalevan Navetan Hugo-salissa

Juurella täytti keväällä 2022 pyöreät kymmenen vuotta ja sen kunniaksi päätimme järjestää pitkään haaveilemamme Viinijuhlat, sillä hyvät viinit ja Juurella ovat kulkeneet alusta asti rinnakkain.

Viinijuhlissa on paikalla useita ravintolan viinin maahantuojia, joiden upeita viinejä vieraat pääsevät maistelemaan. Tarjolla on kymmeniä, ellei satoja eri viinejä eri tuottajilta. Kaikki maahantuojakumppanimme innostuivat juhlistamme ja lähtivät ensi kysymältä mukaan! Idea Viinijuhlista jatkojalostui musiikilla, sillä kyllähän musiikki kuuluu juhlaan. Viinijuhlissa esiintyy ihana Susanna Erkinheimo.

Viinijuhlissa on myös erillisiä viinitastingeja ja Seinäjoen Taidehalli järjestää Paint & Wine -työpajan. Teemme hyvää ruokaa eikä oluenystäviäkään ole unohdettu. Näistä kerromme lisää myöhemmin!

Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat viettämään kanssamme mukavia Viinijuhlia hyvän juoman ja ruoan parissa!

YLEISTÄ

Juurella 10 vuotta Viinijuhlat järjestetään Kalevan Navetan Hugo-salissa lauantaina 1.10.2022 klo 11-17. Kalevan Navetta sijaitsee Seinäjoella osoitteessa Nyykoolinkatu 25. Hugo-sali on rakennuksen toisessa kerroksessa ja sinne on esteetön kulku. Kalevan Navetan yleiset tilat ovat kaikki esteettömiä. Maksuvälineinä tapahtumassa käyvät yleiset pankki- ja luottokortit. Tapahtumassa ei käy maksuvälineenä käteinen, lahjakortit tai etusetelit. Tapahtumaan on ikäraja 18 vuotta. Vaatesäilytys löytyy ensimmäisestä kerroksesta sekä Hugo-salista, ja se toimii itsepalveluna.

PÄÄSYLIPUT

Sisäänpääsy Viinijuhliin maksaa 12€ (sis. alv 10%). Pääsylippuja voi ostaa ennakkoon suoraan ravintoloistamme Juurella ja Äärellä Kuppi+Kattila 24.9. asti, maksuvälineinä käyvät yleiset pankki- ja luottokortit ja käteinen. Pääsylippuja ei voi ostaa ravintolan lahjakorteilla tai etuseteleillä. Pääsylippuja on mahdollisesti myynnissä rajoitetusti myös tapahtuman aikana. Tapahtumaan on ikäraja 18 vuotta.

Juurella, Keskustori 1, Seinäjoki

Avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 16 alkaen (suljettuna 1.10.2022)

Äärellä Kuppi+Kattila, Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki

Avoinna arkisin klo 11-15, lauantaisin klo 10-15

Viinijuhlilla järjestetään myös viinitastingeja ja Seinäjoen taidehallin Paint & Wine -työpajan. Niihin on erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksut, joista tiedotetaan myöhemmin.

NÄYTTEILLEASETTAJAT

Näytteilleasettajiksi Viinijuhlille ovat ilmoittautuneet Anora, Chateau Carsin, Fattoria Selvapiana, Mallaskoski, Pirula Oy, Tampereen Viinitukku, Viinitie sekä Vindirekt.

RUOKA

Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Äärellä Kuppi+Kattila on avoinna tapahtuman ajan. Ravintolassa on tarjolla runsas brunssi klo 10-16 ja kahvila palvelee klo 17 saakka. Tutustu brunssiin osoitteessa https://aarella.fi/brunssi/ Menu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Brunssille voi tehdä pöytävarauksen.

Hugo-salissa on myynnissä juhlavuoden kunniaksi Juurella-epaksia, eli eteläpohjalaisia tapaksia. Julkaisemme menun lähempänä tapahtumaa.

ESIINTYJÄT JA OHJELMA

Viinijuhlilla esiintyy muusikko Sussu Erkinheimo klo 15. Sussun laulussa soi kaiku menneisyydestä. Hän laulaa nostalgisia ja unohtumattomia lauluja ystävyydestä, hyvästien jättämisestä, kaipuusta ja rakkaudesta. Kitaraa soittaa Jukka Kinnunen.

Viinijuhlat juontaa Jarl Matti Anttila ja tilaisuuden ääni- ja valotekniikan hoitaa Sami Silén.

Viinijuhlilla järjestetään viinitastingeja sekä Seinäjoen taidehallin Paint & Wine -työpaja ja opastuskierros näyttelyihin. Tastingeihin voi osallistua vain Viinijuhlien lipunostaneet. Tastingeihin, Paint & Wine -työpajaan ja näyttelyopastukseen on erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksut, joista tiedotetaan myöhemmin.

SAAPUMINEN VIINIJUHLILLE

Kalevan Navetan saapumisohje:

”Huomioithan tapahtumiin saapuessasi, että talon edustalla on rajallisesti pysäköintitilaa. Suosittelemmekin käyttämään henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai pysäköimään auton tarvittaessa esimerkiksi Maakunnankadun parkkialueelle n. 700 metrin päähän. Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Tervetuloa!”

MAJOITUS

Juurella Viinijuhlien osallistujille on majoitustarjous upeaan radanvarsihotelliin Hotelli Almaan:

– Single Business Standard 90€ / yö

– Twin Business Standard 120€ / yö

Muut huoneet ja sviitit -15% päivän hinnasta

Kaikki hinnat sisältävät aamiaiset

Varaukset alma@hotelalma.fi tai 064215200, tunnus ”Juurella 10v”

Voit tutustua Hotelli Almaan osoitteessa https://www.hotelalma.fi/

AIKATAULU

Päivittyy myöhemmin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.