0 kohdetta
06 4141 0720 ravintola@juurella.fi

Olemme avoinna ke-la alkaen klo 16.00

Keskustori 1, Seinäjoki

Yhteystiedot|Sijainti

Tervetuloa nauttimaan kesän samppanjalistan antimista Juurella! Tämän kesän samppanjat on tuottanut Champagne-talo Louise Nicaise.

Champagne-talo Louis Nicaise sijaitsee Hautvillersissa, vain 5,5 km Épernayn pohjoispuolella, ja kuuluu Vigneron Indépendant -järjestöön. Vain reilun yhdeksän hehtaarin viljelmillä se on yksi alueen pienimmistä tuottajista, kaukana suurista tuotemerkeistä. Vuonna 1928 perustetun talon johdossa ovat neljännessä sukupolvessa Laure Nicaise ja hänen miehensä Clément. Tila sijaitsee lähellä Dom Pérignonin kuuluisia viinitarhoja, alueen parhaimmilla Premier Cru -paikoilla. Lauren isoisä aloitti luonnonmukaisen viljelyksen tilalla ja Clementin ammattitaito on kehittynyt useamman vuoden harjoittelussa Anselme Selossen alaisuudessa. Hautvillersin terroir on kalkkikiveä sekä liuskaista saven ja kalkin sekoitusta ja viininkorjuu on puhtaasti käsityötä.

Kesän samppanjalista Juurella 29.6.-31.8.2022 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Voit tutustu valikoimaan tästä linkistä.